RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Вітаміни на стіл взимку: які сезонні фрукти і за скільки можна купити в Києві

Щоб тримати організм в тонусі і підтримувати імунітет в зимові місяці, необхідно регулярно їсти сезонні фрукти, широкий асортимент яких можна знайти на ринку "Столичному" в Києві.

Про це йдеться в сюжеті Апостроф TV.

Зокрема, хіт продажу в передноворічний період стандартний мандарин без кісточки на "Столичному" коштує по 100 грн за кг, якщо ж брати оптом – вийде дешевше. Мандарин солодкий сорту "Клементин", який є більш популярним у дітей, коштує 120 грн.

Ківі звичайний, що завозиться до Києва з Туреччини і Греції, коштує по 100-120 грн за кг. Також продавці на "Столичному" розповіли про ківі сорту "Голд", що має жовте забарвлення і більш карамельний смак – він коштує від 400 грн за кг.

Корисний для серця і судин гранат на "Столичному" обійдеться в 170 грн (сирійський чи турецький) 150 грн (іспанський), а також за 120 грн – з Азербайджану. Також на ринку є можливість купити гранатовий сік, який зроблять одразу.

Тропічне манго, яке останніми роками набрало популярності в Україні, також у великому асортименті представлене на столичному ринку. Окрім цього продавці можуть запропонувати такі екзотичні і не менш корисні фрукти як пітахая, маракуя, кумкват тощо, і дадуть поради як їх правильно обрати і скуштувати.

Нагадаємо, що ринок "Столичний" у Києві є найбільшим в Україні ринком свіжих продуктів.