RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Як приготувати смачну і корисну вечерю до 100 гривень: соціальний експеримент

Журналісти завітали до супермаркету мережі NOVUS і дослідили, що саме можна смачного і корисного приготувати, маючи мінімальний бюджет.

Про це йдеться у сюжеті "Апостроф TV".

Зокрема кореспондент телеканалу запропонував приготувати котлетки з сардин, і придбав сардини за акцією одну купуєш, а друга – у подарунок. Також для приготування страви знадобиться крупа кускус, твердий сир, яйце, ріпчаста цибуля, борошно і сіль з перцем за смаком.

Кореспондент скористався акційними пропозиціями NOVUS на крупу та сир голландський. Загалом продукти для рецепту обійшлися у 63,50 грн, а найдорожча позиція – це саме сардина консервована (37,55 грн).

Для приготування котлет з сардин треба замочити кускус в окропі на 15 хв, після чого злити воду і дати йому охолонути. Потім треба посмажити подрібнену цибулю. Розім'яти сардини і змішати з натертим сиром. Додати до сардин і сиру цибулю і кускус, перемішати. Додати яйце і 2 ложки борошна, перемішати знов, після чого посолити, поперчити і сформувати котлети, обвалявши їх у борошні. Смажити котлети треба по 7 хв з кожної сторони. Страву можна притрусити кропом і додати свої улюблені соуси.

"Ми навіть вклалися у бюджет до 70 гривень, тож приготувати смачну і корисну вечерю до 100 гривень – це реалістична задача", - розповів кореспондент "Апостроф TV".