RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Stolitsa Group звернулась до правоохоронців через можливий підпал на озері у столичному районі Осокорки

Stolitsa Group заявляє, що неприємно вражена фактом пожежі поблизу озера Тягле на київських Осокорках. Адже це не лише шкода для екології міста Києва, але стало черговим викликом для успішного завершення компанією добудови ЖК Еврика та ЖК Патріотика збанкрутілого банку "Аркада".

Про це йдеться у заяві на сайті компанії.

На цей момент керівництво "Столиці груп" перебуває поблизу місця події та звернулась до ДСНС з пропозицією сприяти у ліквідації надзвичайної ситуації, що виникла за декілька кілометрів від будівельного майданчика.

"Ми звертаємося до правоохоронних органів з вимогою в максимально стислі терміни з'ясувати причини займання, можливих причетних та повідомити громаду Києва про результати розслідування", - йдеться у повідомленні Stolitsa Group.

Також у компанії попросили ЗМІ перевіряти інформацію щодо надзвичайної події та не ставати учасниками інформаційної атаки проти SG, яку користуючись трагічною ситуацією розгортають окремі фізичні особи та організації.

Stolitsa group залишає за собою право відстоювати свою ділову репутацію в судовому порядку.

"Окремо просимо правоохоронців зʼясувати мотиви "джерел", які розповсюджують маніпулятивні та брехливі заяви на адресу нашої компанії", - додали у компанії.