RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Кролі та пасхальні яйця: на Співочому відзначатимуть Великдень

Столичний парк Співоче, де нещодавно стартувала весняна виставка квітів, запрошує всіх жителів та гостей столиці відзначити Великодні свята разом. На алеях та галявинах парку вже з'явились гігантські фігури кролів та пасхальні яйця. Весь вікенд на Співочому проходитимуть тематичні інтерактиви, майстер-класи, пасхальні розмальовки, аквагрим для дітей і багато іншого.

Сам парк прикрасили об'ємні 3D фігури з декоративних рослин, а також сотні тисяч квітів різних сортів та видів, серед яких віоли, тюльпани, нарциси, іриси, крокуси, мускарі та інші багаторічники.

Окрім квіткових композицій, тут представлені інтерактивні зони дозвілля, батутна зона та дитяча анімація. Для дорослих передбачені фуд-корти та пікнік зони, а для маленьких відвідувачів - солодка вата.

Локація: парк Співоче (вул. Лаврська, 31). Вхід: дорослий 250 грн, дитячий -150 грн; придбати квитки можна на сайті або на касі парку Співоче. Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II категорії безкоштовний. За подробицями звертайтесь в Instagram або у Facebook заходу.