RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Киянка, замовивши таксі, переплутала машини і стала жертвою гвалтівників: фото

На Київщині двоє чоловіків згвалтували 19-річну жительку столиці, яка викликала таксі, але переплутала машини і сіла в інше авто. Поліцейські вже затримали одного з гвалтівників.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Київській області.

Про злочин правоохоронцям Бучанського районного управління поліції повідомила сама потерпіла. 19-річна жителька міста Київ розповіла, що двоє невідомих чоловіків її зґвалтували. Напередодні дівчина викликала таксі, але переплутавши машини, сіла в автомобіль до незнайомих їй чоловіків. Зловмисники привезли потерпілу до себе додому у село Білогородка, де скористалися безпорадним станом дівчини та зґвалтували її.

Працівникам поліції після проведення низки слідчо-оперативних дій вдалося встановити особу одного із зловмисників. Ним виявився 42-річний громадянин Азербайджану, його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Зараз проводяться оперативно-слідчі заходи для встановлення особи та місця перебування іншого учасника злочину", - додали в поліції

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Сумщині повідомили про підозру двом чоловікам - рідний батько і дядько майже п'ять років гвалтували 15-річну дівчину-інваліда.