RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві банда злодійок спробувала обікрасти ветерана АТО і поплатилася: фото

У Києві група вуличних злодіїв спробувала пограбувати ветерана АТО, який є діючим співробітником правоохоронних органів, і опинилася в руках поліції.

Про це повідомили на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", опублікувавши фото затриманих.

Як уточнили в повідомленні, спробу обікрасти перехожого, який виявився колишнім бійцем АТО, зробили вже знайомі киянам за такими інцидентами жителі Берегово Закарпатської області.

"Ця зграя спробувала обікрасти ветерана АТО, який є чинним співробітником правоохоронних органів. Мало того, що у них не вийшло - він ще й всіх їх затримав і передав в руки слідчо-оперативної групи", - йдеться у підписі до опублікованих знімків.

Автор поста іронічно припустив, що столична влада вживатиме заходів, щоб убезпечити місто від таких зловмисників, тільки тоді, коли вони почнуть нападати на суддів і депутатів.

Нагадаємо, що раніше столичні поліцейські затримали двох злодійок з міста Берегово, які пограбували жінку в підземному переході на автовокзалі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на Хрещатику, 38, за підозрою в скоєнні ряду кишенькових крадіжок,правоохоронці затримали чотирьох злодійок із Закарпатської області.