RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

У Києві дорожній конфлікт закінчився кривавою різаниною: подробиці НП і фото з місця

В Києві внаслідок конфлікту на дорозі водій вдарив ножем чоловіка та втік з місця пригоди. Поліції вдалося його затримати.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

До столичної поліції надійшло повідомлення про конфлікт між двома водіями, який стався на перехресті вулиць Мала Житомирська та Володимирський проїзд.

За даними поліції, зловмисник спочатку бив потерпілого кулаками, а потім дістав ніж та вдарив його у живіт. Далі чоловік швидко сів до автівки та втік, а 46-річного потерпілого з проникаючим пораненням госпіталізували. У ході першочергових слідчих та розшукових дій правоохоронці затримали зловмисника.

Затриманий - 46-річний киянин, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як писав "Апостроф", 24 грудня, в Києві між пасажирами тролейбусу стався конфлікт, який переріс у бійку, а потім і в різанину.