RU  UA

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Зустріч була випадковою: мати жорстоко вбитої в Києві поліцейської розкрила нові деталі трагедії

Мати жорстоко вбитої поліцейської в Києві Святослави Петрової Тетяна Петрова розповіла про деталі страшної трагедії. За її словами, дочка з підозрюваною у вбивстві не ділили чоловіка, хоча таку версію розглядає слідство.

У коментарі "КП в Україні" вона розповіла, що жінки знайомі ще зі школи, але не дружили і не спілкувалися.

Тетяна Петрова уточнила, що 7 березня її дочка зустріла знайому випадково і пішла до неї.

Підозрювана розповіла матері знайомої, що вони добре проводили час в той вечір і згадували шкільні роки і навіть не випили цілої пляшки шампанського.

Близько 1:40 8 березня Святослава і підозрювана вийшли пройтися з собакою і купити води, але фігурантка справи завела жертву у двір допити пляшку шампанського.

На суді вона розповіла, що поліцейська почала з нею бійку і вдарила пляшкою. Мати загиблої спростовує це і не вірить в слова підозрюваної.

"Вбивця, мабуть, вибрала момент, коли Слава відвернулася, і вдарила. Свідки запевняють, що чули, як Слава кричала: "Навіщо ти б'єш мене по голові пляшкою?". Дочка почала тікати, а та кинулася навздогін добивати пляшкою. І бачили, коли дочка лежала без свідомості, що Юлія Т. різала її ножем. Поліцейські підтвердили, камери відеоспостереження записали, як Слава тікає", - розповіла жінка.

Також вона додала, що на слідчому експерименті підозрювана зізналася, що ненавиділа Святославу ще зі школи.

У вбитої не було ні чоловіка, ні дітей. На похорон прийшли близько 100 осіб. У жінки залишилися важко хвора мати і батько-пенсіонер, які вже давно живуть окремо.

Нагадаємо, що в МВС озвучили свою версію вбивства.