RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Києві зловили зухвалого злодія, який "обносить" клумби і продає крадене: фото

У Києві в Дарницькому районі був затриманий чоловік, який крав рослини з клумб у місцевому парку для їх подальшого продажу.

Про це повідомляє "Київ оперативний" в Telegram.

Адміністратори вказали, що подібного роду затримання відбулося не вперше, а також розповіли, де продаються крадені з клумб квіти.

"В черговий раз охороною КП СЗН Дніпровського району в парку "Перемога" затримано чоловіка, який калічить кущі самшиту на партерній частині парку. Ці викрадені кущі він продає в квіткові магазини по вул.Малишка і Попудренка", - відзначили в каналі.

Також було відзначено реакцію правоохоронців на правопорушення - в поліції нібито відмовилися відкривати провадження щодо викрадача квітів.

"Поліція відмовляється відкривати кримінальну справу за даним видом злочину, тому зробимо відомими не тільки людину, яка краде кущі, а й квіткові магазини, які купують у нього їх для подальшого використання в букетах... Будьте свідомими - не купуйте квіти в магазинах, які економлячи, обкрадають Ваші ж кишені", - пишуть в каналі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві впіймали злодія, який крав велосипеди і перефарбовував їх у себе в гаражі для продажу.