RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Країна повинна знати "героїв": у Києві хлопці пограбували вагітну жінку, відео

У Дарницькому районі Києва молодий грабіжник, якого на вулиці страхував напарник, увійшов в приміщення вуличного кафе і з барної стійки вкрав банку з чайовими. Вагітна баристка, яка в цей час займалася прибиранням, погналася за зловмисником.

Відео цього інциденту, який потрапив на камери спостереження, опубліковано на Facebook-сторінці співробітниці кафе.

Як видно на знятих кадрах, біля входу в приміщення знаходяться двоє хлопців, один з яких, дочекавшись коли в кафе не буде відвідувачів, а барістка відвернеться на прибирання, увійшов до будинку, швидко підійшов до барної стійки і забрав звідти банку з чайовими. Дівчина, кинувши швабру, погналася за зловмисником, однак йому вдалося втекти.



"Країна має знати своїх "героїв" в обличчя!.. Хто може впізнає, передайте привіт батькам і подяку за гідне виховання", - сказано в підписі до опублікування кадрам.

Автор поста уточнила, що подія трапилася на вулиці Декабристів. У банці, яку вкрали зловмисники, було близько двохсот гривень.

Як пізніше стало відомо, грабіжника, обличчя якого чітко зафіксувала камера, затримала поліція.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві вуличні злодійки, наймолодшій з яких виповнилося всього 15 років, обікрали громадянина Китаю, який прибув до столиці України як турист.