RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Під Києвом газівник побив пенсіонерів - їх терміново госпіталізували: фото і деталі свавілля

У селі Гора Бориспільського району візит газівника до пенсіонерів, у яких були борги за газ, закінчився жорстоким побиттям літньої подружньої пари.

Про це повідомляє видання "Вести".

Господиня будинку помітила з вікна невідомого молодого чоловіка, який зайшов у двір і спробував перекрити газовий кран і поставити пломбу. Пенсіонерка почала протестувати і вимагати присутності поліції. Зав'язалася сутичка.

На шум з будинку вийшов господар будинку, інвалід першої групи. Йому теж дісталося від газівника, який кілька разів ударив пенсіонера кулаком в обличчя. Цей інцидент зафіксували камери спостереження на вулиці.

Після візиту газівника пенсіонерів госпіталізували: жінці накладали шви на губу і лоб, її чоловік відбувся синцями та гематомою біля правого ока.

Пенсіонери підтверджують, що у них існує борг за газ, однак порушень технічних умов газопостачання, на підставі яких проводилось опечатування, з їхнього боку не було.

Судово-медична експертиза зафіксувала легкі тілесні ушкодження у побитих громадян, які згодом звернулися із заявою в поліцію.

В "Київоблгаззбуті" офіційно коментарів не дають. У розмовах із співробітниками журналістам вдалося дізнатися, що газівник пояснює свої дії тим, що відбивався від пенсіонерів, які на нього накинулися.

Як повідомляв "Апостроф", тарифи українських газопостачальних компаній в квітні можуть підскочити до рівня в 7,5-8 грн / м3.