RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві жінка витратила сімейний бюджет і отримала від чоловіка кулю в голову: фото і відео

Під час сімейної сварки цивільного подружжя в одній з квартир на вулиці академіка Туполєва в місті Києві прогримів постріл. Чоловік застрелив свою співмешканку, яка витратила всі їхні спільні заощадження.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва, опублікувавши відповідні фото і відео.

Про госпіталізацію жінки з вогнепальним пораненням в поліцію повідомили лікарі. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група і патрульні поліцейські.

"Під час слідчих дій ми з'ясували, що жінка витратила спільні заощадження, це стало причиною сварки між подружжям. Чоловік взяв пневматичний пістолет і вистрілив в голову дружини. За кілька днів від отриманих травм жінка померла в лікарні", - розповів подробиці події начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов.

Чоловіка було затримано, за рішенням суду, він перебуває під вартою. З його квартири слідчі вилучили револьвер "Флобер" і патрони до нього, які направили на експертизу. За вбивство цивільної дружини 44-річному киянину загрожує до 15 років позбавлення волі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві нетверезий чоловік жорстоко вбив співмешканку кухонним ножем. Жінка померла від втрати крові.