RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У столичному супермаркеті покупець без маски вистрілив в охоронця

В одному з супермаркетів Києва стався неприємний інцидент з покупцем, який відмовився скористатися маскою.

Про це повідомляє офіційний портал Національної поліції України.

За словами співробітників правоохоронних органів, порушнику загрожує до семи років позбавлення волі. Інцидент стався в супермаркеті на проспекті Перемоги. У поліцію надійшов виклик про конфліктну ситуацію між відвідувачем і охоронцем. Заступник керівника відділу поліції Олег Гурчин розповів, що охоронець магазину зробив зауваження відвідувачу за те, що у нього відсутня захисна маска.

Покупець не відреагував на зауваження, замість цього він почав проявляти агресію. В ході конфліктної ситуації чоловік дістав пістолет і вистрілив в охоронця. Правоохоронні органи затримали злочинця на місці злочину, а поранений охоронець був госпіталізований до найближчого медичного закладу. Також співробітники поліції вилучили пістолет і направили його на експертизу.

Поліція з'ясовує, звідки у чоловіка був пістолет і чому він проявив агресію по відношенню до охоронця. Як з'ясувалося пізніше, порушником виявився уродженець міста Переяслав 1989 року народження.

Як писав "Апостроф" раніше, у Міністерстві охорони здоров'я заявили, що ще три області України знаходяться на порозі віднесення до "червоної зони" карантину через ситуацію з COVID-19.