RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Києві підліток по-звірячому вбив батьків і молодшого брата: спливли моторошні деталі

У Києві 16-річний підліток вбив своїх батьків і 8-річного брата. Він ще кілька днів жив у квартирі з тілами померлих після вбивства.

Про це повідомляє поліція Києва.

У поліцію звернулася мешканка Києва, яка сказала, що її син вже кілька днів не виходить на зв'язок. Вона також не могла додзвонитися і його дружині. До будинку її сина на вул. Ревуцького приїхали рятувальники і правоохоронці.

"Потрапивши в квартиру, ми виявили тіла власників квартири і їх малолітнього сина зі слідами насильницької смерті. Всі троє - місцеві жителі 1971, 1979 і в 2012 років народження. Після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, ми встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний 16-річний старший син потерпілих ", - повідомили в поліції.

Поліція затримала хлопця. При собі він мав ніж. Як встановлено пізніше, він під час конфлікту з батьками убив батька і матір, а потім і молодшого брата. Після скоєного підліток ще кілька днів жив у квартирі з родичами, а потім покинув приміщення. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві в житловому комплексі "Нікітська Слобода" неадекватний чоловік відкрив стрілянину.