RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Загибель в Києві дівчини через 25-річного мажора: нові фото і заява поліції

У ніч на суботу, 1 травня, на бульварі Лесі Українки, онук екс-міністра МВС Миколи Білоконя, тікаючи від патрульної поліції на великій швидкості за кермом Infiniti, врізався в дерево і опору світлофора, в аварії загинула 18-річна пасажирка його авто.

Про це повідомляє поліція області.

Водій і ще одна пасажирка 2002 року народження отримали тілесні ушкодження, їх забрали в лікарню. Встановлено, що 25-річний водій був п'яний, він затриманий і перебуває в лікарні під охороною поліції. Йому повідомили про підозру, підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до десяти років.

Як повідомляв "Апостроф", 30 квітня, біля міста Коломия Івано-Франківської області, в селі Корнич, зіткнулися автомобіль КІА і рейсовий автобус, в результаті чого загинули водій і пасажирка легковика.