RU  UA

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Смертельна ДТП з Infiniti в центрі Києва: суд прийняв жорстке рішення щодо водія

Онук екс-глави МВС України Павло Білокінь, який влаштував смертельну аварію в Києві на автомобілі Infiniti, взятий під варту без можливості внесення застави.

Про це інформує прес-с лужба Київської міської прокуратури.

Шевченківський районний суд Києва, в якому розглядалася справа про смертельну аварію, задовольнив клопотання прокуратури і взяв під варту терміном на 60 діб водія Infitini.

Більш того, можливість внесення застави суд своїм рішенням не передбачив. В ході слідства було встановлено, що 25-річний водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, проігнорував вимогу поліції зупинитися, не впорався з керуванням і влетів в опору світлофора.

Удар був настільки сильним, що 18-річна дівчина, яка також перебувала в салоні автомобіля Infiniti, померла на місці ДТП від отриманих травм.

"Водія Infiniti затримали в порядку статті 208 КПК України. Його дії кваліфіковані за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі. Зараз встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди. Слідчі дії тривають" , - йдеться в повідомленні.

Раніше ми публікували факти з біографії водія Infiniti, який влаштував смертельну ДТП в Києві в ніч на 1 травня.