RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві молоді хлопці побили і заживо спалили чоловіка: фото, відео

У четвер, 6 травня, в Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, які з помсти заживо спалили людину. Один з затриманих вирішив таким чином помститися незнайомцю за образу свого малолітнього сина.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За попередньою інформацією, близько 19:30 в поліцію надійшло повідомлення, що на проспекті Георгія Гонгадзе на людині загорівся одяг. Правоохоронці викликали медиків і протягом двох годин затримали підозрюваних у нападі. Пізніше було встановлено, що до 41-річному чоловіка підійшли двоє місцевих жителів, які спочатку побили його, а потім облили легкозаймистою речовиною і підпалили.

Свої дії вони пояснили тим, що потерпілий нібито образив сина одного з них. Від отриманих травм потерпілий помер в лікарні. Він отримав опіки 80% тіла.

"Слідчі затримали правопорушників в порядку ст. 208 КК України. Затримані виявилися уродженцями Києва, 1997 і 2002 роках народження, раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні поліції.

Підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі за частиною другою статті 15 пункту четвертого і дванадцятого статті 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб і з особливою жорстокістю) КК України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який на смерть забив одного палицею під час п'янки.