RU  UA

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Їй було всього 30 років: фото і подробиці про велосипедистку, яка загинула на трасі під Києвом

У ніч на понеділок, 10 травня, на трасі під Києвом відбулося страхітливе ДТП - Volkswagen Golf на швидкості зніс велосипедистку Вероніку Вишинський. Друзі загиблої опублікували нові подробиці трагедії.

Про це повідомляє Анна Даниленко в Facebook.

Дівчині було 30 років. Вона вела спортивний спосіб життя, мала хорошу фізичну підготовку і знала місцевість. Дівчина дотримувалася техніку безпеки і включила задній ліхтар під час прогулянки.

"Вона недавно переїхала в Зазим'я, вела велосипедний паблік. Її просто зніс автомобіль. Убив. Її збила машина на трасі між Пухівка, Зазим'я. Шолом, контакти, світло, світловідбивачі на одязі не врятували", - говорить подруга Вероніки.

За попередньою інформацією, водій авто значно перевищив допустиму швидкість. Дівчина померла на місці від отриманих травм. Як повідомили правоохоронці, у неї не було шансів.

"Я втомилася боятися за своє життя і життя своїх друзів. За Зазим'я ніхто не їде 50 км / год, а дітей на вулицю просто не випускають. Так, ми дожили до того, що діти не гуляють на вулицях."

Раніше "Апостроф" повідомляв, в Києві на Нивках велосипедисти демонтували асфальт на незаконній парковці, яка забрала частину велодоріжки.