RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Під Києвом жінка жорстоко вбила коханого: з'явилося відео зізнання

На Київщині жінка під час сварки з чоловіком зарізала його. Вона потрапила ножем в серце.

Про це повідомляє поліція області.

За словами правоохоронців, в селі Корніївка Броварського району жінка під час сварки зі співмешканцем нанесла йому смертельне ножове поранення в область серця. Свідки події викликали "швидку", а лікарі, в свою чергу, повідомили про інцидент поліції.

На місце негайно прибули співробітники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група і керівництво Броварського районного управління поліції.

З'ясувалося, що напередодні 46-річний чоловік разом з 37-річною співмешканкою та їхніми друзями вживали спиртні напої. Раптом між співмешканцями виникла сварка, під час якої жінка схопила кухонний ніж і завдала ним удару чоловікові. Потерпілий був доставлений в медустанову, де помер від отриманих травм.

Зловмисниця затримана в порядку ст. 208 КК України.

"Слідчі по процесуальним керівництвом Броварській окружній прокуратури Київської області повідомили жінці про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне їй загрожує тюремне ув'язнення на термін від семи до десяти років", - йдеться в повідомленні .

Її утримуватимуть під вартою 60 діб, з правом внесення застави.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в місті Вишневе водій, якого зупинили за порушення правил дорожнього руху, наїхав на патрульного і влаштував ще кілька аварій, намагаючись сховатися. Йому загрожує від 9 років в'язниці або довічне ув'язнення.