RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Києві п'яний водій врізався в пам'ятник архітектури 18 століття: фото

У середу, 12 травня, в Подільському районі Києва автомобіль BMW в'їхав в пам'ятник архітектури початку XVIII століття. За кермом знаходився п'яний іноземець.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Водій авто на польських номер врізався в архітектурну спадщину національного значення - Кам'яницю київського війта на вулиці Костянтинівській 6/8, також відому як "Будинок Петра I". На місце прибули правоохоронці, які помітили ознаки алкогольного сп'яніння у чоловіка. Драгер показав 1,95 проміле алкоголю в крові водія. Це показник майже в 10 разів перевищує допустимий рівень.

На порушника склали адмінматеріали за статтями 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), 124 (порушення правил дорожнього руху) і 126 (Керування транспортним засобом особою, яким не має права керування) КУпАП.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на трасі біля села Положаї Київської області водій "ВАЗа" не впорався з керуванням, вилетів на узбіччя і врізався в дерево - 36-річний чоловік загинув на місці, а його сестра, яка також перебувала в машині, не могла самостійно вибратися.