RU  UA

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Києві чоловік розчленував матір і закопав останки в лісі: фото і відео

У Києві 39-річний чоловік з психічним розладом жорстоко вбив і розчленував свою матір. Він стверджує, що це був самозахист і нібито мати над ним знущалася.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Про зникнення жінки похилого віку повідомила її колега, коли та не вийшла на роботу без попередження. Вона також розповіла, що жінка часто сварилася з сином. У будинку правоохоронці виявили частини тіла 64-річної жінки. Незабаром вони розшукали її сина, який планував втекти. Його затримали на ж / д вокзалі в Білій Церкві.

Після розчленування зловмисник закопав деякі частини тіла матері в одному з лісів. Цінне майно жінки він здав в ломбард. За його словами, причиною такого вчинку стали нібито знущання з боку матері.

"Вона з мене знущалася сильно. Я не міг цього терпіти вже, вени різав через неї", - сказав він.

Поліцейські призначили судово-психіатричну експертизу, щоб встановити рівень осудності затриманого. Відкрито справу за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що поліцейські Києва затримали винного у вбивстві і розчленуванні людини, тіло якої знайшли вранці 28 квітня в Голосіївському районі. Він зізнався і сказав, де сховав голову убитого.