RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

У Києві водій маршрутки влаштував конфлікт з ветераном, який воював на Донбасі: фото

У маршрутці Київ-Буча водій спочатку відмовився везти учасника війни на Донбасі, а потім притиснув йому дверима ногу.

Про це повідомляє "Київ оперативний" в Facebook.

"Маршрут номер 421 "Київ-Буча". Підсів в маршрутку на зупинці Епіцентр (на вулиці Полярній), показав посвідчення УБД на що водій почав обурюватись, що він міжміський транспорт і не поширюється посвідчення. Я йому відповів, що відповідно до закону він повинен надати послугу в проїзді без оплати.

Після цього, порушуючи всі можливі правила дорожнього руху зі швидкісного режиму, перестроювання з ряду в ряд, включенню сигналів покажчиків повороту тощо - ми під'їхали до станції метро Мінська. Водила зупинився на зупинці і не хотів відкривати двері, щоб вийти. Коли я в ручному режимі почав відкривати двері (а вона на електроприводі) і почав виходити - він різко почав закривати двері і мені притиснуло ногу. Водій відповів, що він випадково, але у відповідь отримав з кулака по двері", - розповів ветеран.

Як повідомляв "Апостроф", в квітні в передмісті Харкова учаснику бойових дій в зоні АТО водії громадського транспорту тричі відмовляли в пільговому проїзді, на автостанцію довелося викликати поліцію.