RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Києві спалили авто засновника відомого інтернет-ресурсу: поліція знайшла винуватця - фото

У лютому 2021 року у м.Києві був здійснений підпал автомобіля Volkswagen Touareg, який належав засновнику інтернет-ресурсу dtp.kiev.uа Владиславу Антонову. Київські правоохоронці встановили особу підпалювача та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції міста Київа.

Відзначається, що в результаті перегляду записів з камер відеоспостереження встановлено, що в темний час доби невідомий підпалив автівку за допомогою легкозаймистої рідини, яку приніс із собою.

"Завдяки злагодженій роботі оперативників та слідчих, особу підпалювача встановлено. Це - 22-річний уродженець міста Глухів, раніше не судимий. У ході обшуку слідчі вилучили з помешкання правопорушника речові докази", - розповів начальник Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції було порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Зловмиснику загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що на Львівщині викрили пенсіонера-шахрая, який три місяці ховав труп дружини.