RU  UA

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

23 травня

Всі новини

Каталися по тротуару і погрожували всім: в Києві парочка відзначилася нахабною витівкою на авто, відео

У вівторок, 25 травня, в центрі Києва на відео потрапили автохами, які вирішили проїхатися по тротуару, ображаючи перехожих в процесі.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Чоловік і жінка в автомобілі Toyota порушили ПДР, спробувавши проїхати по пішохідній доріжці. Їм перегородили шлях пішоходи, яких порушники почали ображати. Судячи з відео, парі все ж вдалося "посунути" пішоходів і порушити пункт 11.13 ПДР.

"Допоможіть прославити мадам і її кавалера. Toyota їхала по тротуару біля входу в оперний театр. На зауваження її підпилий супутник відповів хамством і агресією на адресу інших перехожих і словами" їдь прям на них ". Спасибі всім небайдужим перехожим біля оперного, які підтримали мене 25 травня близько 15:00. Потім бидлоган говорить нам: "з'їли? принципові". Хотілося б, щоб наше суспільство виштовхувало з себе подібних персонажів. З вашої і наше допомогою. Спасибі!", - повідомляє очевидець.

Пішоходи сподіваються, що порушників притягнуть до адміністративної відповідальності.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві на Борщагівці помітили "героя парковки", який кинув свій автомобіль на велодоріжці. Мабуть, не хотів заважати іншим автомобілістам.