RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Стало дуже страшно": у Києві неадекват влаштував НП у тролейбусі, валить дим, відео

В середу, 26 травня, у Києві на Троєщині невідомий кинув пляшку з бензином у відкрите вікно тролейбуса. Почалася пожежа. Один пасажир госпіталізований.

Про це повідомляє "Kyiv Operative".

Інцидент стався на вул. Теодора Драйзера, 9. Як видно на відео, з тролейбуса валить дим. За словами очевидців, всередину хтось кинув пляшку с займистою рідиною.

"Просто якийсь урод кинув пляшку з бензином у вікно. Я була всередині, в двох метрах від того, що відбувається. Все навколо загорілося і стало дуже страшно. Водій - молодець. Він швидко зреагував і відкрив всі двері", - говорить пасажирка тролейбуса.

На місце прибули рятувальники і "швидка". Правоохоронці намагаються встановити особу нападника.

Як повідомляє "Вартові еспресо", одна жінка отримала опіки верхніх кінцівок і шиї другого ступеня. Пожежу повністю ліквідовано. Зловмисник спійманий. Поліція встановлює деталі події і намагається з'ясувати мотив.

Пізніше з`явилася заява правоохоронців:

"Транспорт у вогні помітили патрульні та їхні колеги з Деснянського управління поліції, що перебували неподалік. Охоронці порядку швидко затримали чоловіка, що тікав з місця події та затримали його. Попередньо, затриманий 27-річний чоловік підтвердив свою причетність до події, але пояснити вчинок не зміг. У результаті події травми та опіки отримала пасажирка тролейбусу. Жінку ушпиталили медики. На місці події працює слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції", - говориться в повідомленні поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві у пасажира маршрутки виник конфлікт з водієм через телефонні розмови в салоні, через що він вистрілив з пістолета.