RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві п'яний неадекват викинув собаку з четвертого поверху, тварину не врятували - фото і відео

У Києві собаку викинули з четвертого поверху, врятувати тварину не вдалося. Небайдужі свідки події вимагають розслідування справи та покарання винних.

Про це повідомляє Аліна Нестерова у Facebook.

У суботу, 5 червня, близько першої ночі було чути галас за адресою м.Київ, вул. Генерала Генадія Воробйова 13В. Після цього орієнтовно з четвертого поверху впав собака. П'яній господар узяв його на руки та відмовлявся віддати свідкам або надавати допомогу. Чоловік кричав: “Це мій пес, я його виховував, я його і вб‘ю!”.

Небайдужим сусідам довелося викликати правоохоронців, щоб нарешті забрати бідну істоту та надати їй допомогу. Вони повезли пса до клініки, але він помер напівдорозі.

Зазначається, що вбивцею тварини не міг стати її хазяїн через те, що він знаходився унизу у той час, як її викинули з вікна. Припускається, що це зробив співмешканець або співмешканка чоловіка.

Наголошується, що поліція не проводила ніякого розслідування, попри численні дзвінки.

“Нам пообіцяли розподіл дільничного на справу, але на наступний день гарячі лінії поліції не відповідали або прохали чекати до понеділка”, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці пообіцяли забрати тіло собаки для офіційного розтину лише після того, як їм зателефонувала керівниця КП “Київська міська лікарня ветеринарної медицини”.

Раніше “Апостроф” показав, як в Запоріжжі родичі померлого напали на медиків “швидкої”.