RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Під Києвом спіймали на гарячому шахрайку-"рекордсменку": фото

Злодійку-рекордсменку "на гарячому" затримали поліцейські Київщини після чергової спроби привласнити золото та цінності. Жінка обчищала підприємців в столиці, на Київщині та по всій Україні.

Про це повідомив керівник поліції області Андрій Нєбітов.

В середині травня цього року поліції стали надходити повідомлення про те, що до магазинів, аптек з’являється вдавана працівниця енергетичної компанії та застерігає, що буде подана напруга більше 40 тисяч вольт. Якщо персонал має золоті прикраси, мобільні телефони та інші металеві цінності, необхідно їх зняти та покласти у темний пакет, інакше вони "почорніють". Потім жінка забирала пакет з речами та зникала. Всього за нею рахуються понад 20 крадіжок.

"Фастів, Біла Церква, Обухів, Бориспіль, Ірпінь, Васильків – це лише короткий перелік міст, де відзначилась шахрайка за останній період. За оперативною інформацією, вона діяла також у столиці та інших областях нашої держави", - пише Нєбітов.

У 2013 році вона вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння саме шахрайства. Тоді вона видавала себе за працівницю податкової, і відтоді, як бачимо, не виправилась.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Солом'янському районі Києва зловмисники пограбували власника авто.