RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Може вбити людину: фото і історія про те, наскільки небезпечно в Києві кататися на електросамокатах

В Києві на електросамокаті відмовили кальма під час з'їжджання з пагорбу. Дівчина стрибнула прямо на ходу, щоб непопасти під машину.

Про це розвовів друг постраждалої в соцмережах.

Дівчинка вирішила прокатитися на электросамокаті, просканувала QR-код та почала рух, а її чекав несподіваний "техіничний" сюрприз.

"Все дуже просто, у самокату відмовили гальма. Прямо під час з‘їзду з невеличкого пагорбу, неподалік Маріїнського парку. Їй довелось стрибати на ходу, щоб не втрапити під машину. Якщо ви думаєте, що це перший такий випадок — помиляєтесь", - говорить товариш потерпілої.

Коли вона приїхала до лікарні, почула від лікаря, що тільку у цей медзаклад щодня приходить по 3-4 людини з самокатів. За словами хлопця, сама компанія в юридичній інформації повністю відмовляється від своїх самокатів, не несе відповідальності за їх обслуговування тощо.

"І це дає їм можливість зберегти себе по закону, а у нас тільки і залишається, що жарити їх новинами у Facebook", - додає хлопець.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Одесі чоловік в шоломі дуже сильно розігнався на самокаті. Гонщик летів зі швидкістю приблизно 100 км/год по місту.