RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

У Києві жінка найняла кілера вбити чоловіка - обіцяла квартиру в Москві: фото

Дружина і брат бізнесмена з Сербії захотіли заволодіти його майном на суму 6 млн грн. Для цього його намагалися викрасти в Києві і вбити.

Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора.

Як повідомляють українські правоохоронці, раніше бізнесмен планував розлучитися з дружиною і позбавити її грошей, тому вона разом з братом запланувала позбутися свого чоловіка - викрасти, змусити підписати необхідні документи і вбити.

Скоїти вбивство повинен був громадянин України, який тимчасово проживав в Сербії. Дружина "злила" йому інформацію про чоловіка, який кілька разів на рік приїжджає в Україну для контролю діяльності своїх підприємств. За ліквідацію чоловіка вона обіцяла квартиру в Москві вартістю $ 2 млн.

Спецслужби столиці України на початку червня імітували викрадення чоловіка з метою перевірки подальших злочинних намірів замовниці, яка знаходилися в Сербії.

Після приїзду одного з організаторів в Україну та оплати за виконання першої частини, він був затриманий. Йому оголосили про підозру у замаху на вбивство. Готується запит про міжнародну допомогу для залучення до відповідальності інших замовників.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в центрі Києва в сміттєпроводі працівниця ЖЕКу виявила тіло чоловіка. Слідчі не можуть зайти в під'їзд і оглянути тіло через сильний запаху.