RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Відпочинок з друзями обернувся трагедією: фото і всі деталі смертельної ДТП, влаштованої копом з Києва

Патрульний поліцейський з Києва влаштував смертельну ДТП у Вінницькій області. Загинула молода жінка, у якої залишилася семирічна дитина.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Автомобіль Volkswagen вилетів в кювет і перекинувся в ніч на 14 червня. В машині знаходився старший сержант Роман Шахно та троє пасажирів, які отримали пошкодження. У одного з них перелом хребта. Рівень алкоголю в крові водія виявився перевищений в шість разів. Всі пасажири Volkswagen - уродженці села Нова Прилука.

За інформацією ЗМІ, 32-річний сержант поліції був затриманий на місці ДТП. Його відвезли в наркодиспансер через 2,5 години після ДТП. Прилад показав 1,33 проміле алкоголю в крові. За словами водія, його засліпило їдучий назустріч автомобіль, до того ж тоді йшов дощ. Шахно спробував притиснутися до узбіччя, але вилетів в кювет...

Він не заперечував, що сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння. Напідпитку був як мінімум і один з пасажирів авто.

"Патрульний нібито заявив, що до 90 км / год, однак очевидці розповіли OBOZREVATEL, що розбитий Volkswagen стояв приблизно в 40 метрах від дороги, що може говорити про серйозне перевищення швидкісного режиму", - повідомляють журналісти.

Загинула 28-річної Зоя Глушко. Її семирічний син залишився сиротою. За словами авторів, про жінку тепло відгукуються сусіди з Нової Прилуки. Крім того, за словами жителів села, 19 років тому старший брат Романа загинув в ДТП, будучи пасажиром. Неясно, як чоловік міг сісти п'яним за кермо, переживши таку трагедію.

Справою займаються слідчі Хмельницького територіального управління ГБР за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіціі. Патрульному, який сів п'яним за кермо свого автомобіля, загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві сталося потрійне ДТП, яке заблокувало рух.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: КиївПодії
Теги: