RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві кримінальник зарізав тітку коханої: фото і відео

В Солом'янському районі Києва поліція затримала чоловіка, який зарізав жінку та намагався вбити її брата. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє поліція міста.

До поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що у квартирі на вулиці Єреванській на нього та його сестру напав співмешканець племінниці. На місці правоохоронці з’ясували, що у оселі проживають брат з сестрою та їхня племінниця зі співмешканцем.

Під час конфлікту через подальше проживання у помешканні чоловік родички схопив ніж та декілька разів вдарив 61–річного киянина по рукам та тулубу. Після того як потерпілий вибіг на вулицю по допомогу, зловмисник підійшов до власниці оселі та 17 разів вдарив її ножем. Від отриманих травм жінка померла одразу.

Затриманий – уродженець Сумської області, 1986 року народження, який раніше був судимий за крадіжку та збут наркотиків. За скоєне йому загрожує до 15-ти років або довічне позбавлення волі .

Раніше "Апостроф" повідмоляв, що у Києві на Контрактовій площі в ніч на неділю, 20 червня, між декількома компаніями стався конфлікт зі стріляниною і різаниною.