RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У київському метро неадекват влаштував бійку і кидався на копів: відео

У Києві неадекватний п'яний чоловік напав на пасажира метро і влаштував бійку з поліцією.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Чоловік їхав у метро на роботу, не розмовляючи з іншими пасажирами і нікому не заважаючи, за його словами.

"На наступній станції (Дружби Народів) я приготувався виходити і підняв очі вгору. Бачу цю людину переді мною. Він почав мені щось говорити, але я не звертав уваги, тому що слухав музику", - говорить потерпілий.

Неадекватний п'яний чоловік запропонував йому "вийти і розібратися на наступній станції". Киянин продовжив ігнорувати іншого пасажира і просто вийшов на наступній станції, як і планував раніше.

П'яний зловмисник пішов за ним, а потім накинувся з кулаками. Він не відповідав на питання, чому напав на іншого пасажира і що той йому зробив.

"Швидше за все, його спонукала сварка зі своєю дівчиною, вони почали з'ясовувати стосунки в вагоні метро як тільки зайшли. Звичайно ж, ще зіграло те, що він був п'яний".

Коли на місце викликали поліцію, невідомий спробував напасти і на них.

"Я не бив його. Навіть коли була можливість нанести йому удари, хотів залагодити конфлікт мирно, тому що потрібно було встигнути на роботу і не хотів нанести йому поранення".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в київському метрополітені чоловік влаштував театр пантоміми, чим не на жарт розвеселив пасажирів в метро.