RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Загибель сім'ї на Трійцю на Київському морі: з'явилися подробиці моторошної трагедії

На Київському морі два надувних матраци з людьми вітром віднесло від берега та перегорнуло. Занули двоє дівчат та тато. Вижила тільки мати.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Трагедія сталася на Трійцю, 20 червня. В районі села Лебедівка в той день було багато людей на пляжі. Як повідомили дурналістам правоохоронці, матраци сім'ї віднесло від берега вітром на відстань 50 м. Вони перекинулися.

"Ми приїхали туди вранці, вже було багато народу. Море було спокійним, я не знаю, про які хвилі розповідають. Там дуже мілке море, метрів 400 потрібно пройти, щоб вода була по пояс", - повідомила місцева мешканка Ірина.

На місці люди почали кричати, що тоне с'імя. Поруч не знайшли човна, щоб попливти за ними. Вже пізніше на берег викинуло перевернутий надувний матрац.

"Ми підійшли до того місця. Був повний штиль. Як матраци могло перевернути, я навіть не уявляю. Уже витягли молодшу дівчинку років чотирьох. Їй робили штучне дихання, приїхала швидка, відвезла її. Але, кажуть, дитину навіть до лікарні не встигли довезти. А мама була шокована", - говорить вона.

Водолази продовжили шукати тіла. Поки матері передали тільки тіло молодшої дівчинки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Харківській області рятувальники витягли з води тіла двох підлітків.