RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві винесли вирок серійному ґвалтівнику - він отримав максимальне покарання: відео

В Києві серійного ґвалтівника засуджено до 10 років позбавлення волі. Він вчинив насильство над двома жінками та намагався згвалтувати ще трьох.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 45-річний чоловік орудував у Голосіївському районі з середини 2017 року, та раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за насильницькі злочини

Він гуляв відлюдними місцями у вечірній час доби, підшукував молодих жінок, які схожі між собою за зовнішніми ознаками. Чоловік підходив до них ззаду, накидав на шию ремінь, після чого, застосовуючи грубу фізичну силу, переміщував їх до лісосмуг. Таким чином він зґвалтував 2 потерпілих, іншим 3 жінкам вдалося втекти.

Прокурор повністю довів вину обвинуваченого у вчиненні вказаних злочинів та наполіг на максимальному покаранні, попри те, що сам обвинувачений вини не визнав.

Голосіївський районний суд м. Києва визнав чоловіка винним у інкримінованих злочинах та призначив йому максимальне покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУ НП у м. Києві. До набрання вироком законної сили зловмисник перебуватиме під вартою.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Хмельницькій області затримали 45-річного чоловіка, який посеред білого дня зґвалтував 12-річну дівчинку.