RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Злочинець закрився в квартирі: нові подробиці стрілянини по поліцейських в Києві

На Голосіївському проспекті в Києві сталася стрілянина в середу, 7 липня. За попередньою інформацією, стрілок закрився в своїй квартирі.

Про це повідомляє "Київ Оперативний.

За інформацією Telegram-каналу, на місці перестрілки зараз знаходяться 7 нарядів поліції. Все обгороджено. Постраждалих правоохоронців госпіталізували.

Як повідомляє сайт "Сегодня", чоловік відкрив вогонь по поліцейським, які прийшли забрати у нього квартиру.

"Його родич розповів нашим журналістам, що чоловік сам викликав" копів ", так як до нього прийшли" забрати квартиру. У підсумку - чоловік відкрив вогонь. Він вийшов на зв'язок з журналістами і вимагає адвоката ".

Штурм квартири триває.

"До чоловіка в багатоповерхівці прийшли 7 невідомих в чорному і почали вибивати двері. У нього давній судовий спір по квартирі. Він викликав родичів і відкрив стрілянину. Чоловік був в шоковому стані. Він благає не штурмувати і просить пустити до нього адвокатів".

За інформацією сайту "Страна.юа" від правоохоронців, постріл був зроблений з мисливської рушниці.

"Близько 10:40, в Голосіївському районі співробітники патрульної поліції прибули на виклик по сімейній сварці в одній з квартир багатоквартирного будинку на проспекті Голосіївському.

Власник квартири (попередньо знаходиться в стані алкогольного сп'яніння) вистрілив з мисливської рушниці в напрямку поліцейських, в результаті чого один поліцейський отримав вогнепальне дробове поранення руки, а інший - особи (надається медична допомога). Після цього зловмисник закрився в згаданій квартирі. О 10:45 введено в дію спеціальну поліцейську операцію «Грім» ".

З місця подій веде прямий ефір Магнолія-ТВ. Як повідомляє очевидець, на місці чергує "швидка". У квартиру правоохоронці провели дитини.

Раныше "Апостроф" писав, що біля міської ради Вишгорода під Києвом чоловік відкрив вогонь з пістолета. У підозрюваного вилучили меч.