RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

За три секунди заробив статтю: п'яний в Києві вдарив копа і розтрощив патрульне авто, відео

В Києві чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, розбив автомобіль патрульних і побив поліцейського.

Про це повідом ає Telegram-канал "Х**вий Київ".

Відомо, що винуватцем інциденту в Києві виявився 34-річний житель Фастова.

На опублікованому відео можна побачити, як п'яний чоловік спершу з ногою кинувся в автомобіль патрульних, після чого вдарив поліцейського.

У Telegram-каналі повідомляють, що 34-річний житель Фастова намагався втекти з місця інциденту, але був затриманий силовиками.

"Заїхав з ноги по авто патрульному. Ударив поліцейського. Намагався втекти. Був затриманий. Це коротка історія проведеної ночі 34-річного жителя Фастова", - йдеться у підписі до відеоролика.

Користувачі під відео залишили десяток їдких коментарів і помітили, що п'яний чоловік за три секунди заробив собі статтю Кримінального кодексу України.

"Повірив у себе", "За 3 секунди статтю заробив", "В США відразу б уже пристрелили", "Ну що ж, на пару років в'язниці заробив)", "Час в Фастові парк розваг будувати", - написали вони в коментарях .

Нагадаємо, днями в Києві чоловік відкрив вогонь по правоохоронцях. Інцидент стався в одній з багатоповерхівок в Голосіївському районі столиці. Чоловік забарикадувався в квартирі і почав стріляти з рушниці по поліцейських. В результаті один з них був поранений.