RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На метро "Хрещатик" сталася масова бійка: хулігани застосували газ

У Києві на метро Хрещатик дві групи молодих людей влаштували масову бійку, під час якої одна з протиборчих сторін застосувала балончики зі сльозогінним газом.

Про це повідомила прес-служба поліції.

Відео конфлікту між пасажирами метрополітену потрапило в Мережу. Його опублікував "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Пізніше правоохоронці з'ясували, що спочатку між двома групами молодих людей стався конфлікт. Згодом він дійшов до застосування фізичної сили. В ході бійки молодики застосовували сльозогінний газ. Його вплив відчули навіть інші пасажири метро.

Тим часом в Мережі з'явилася інформація, що бійка сталася між націоналістами з організації "С-14" і, як вони стверджують, "ліворадикалами".

Ще одне відео з місця пригоди:

У Мережі один з лідерів "С-14" Євген Карась вже опублікував декілька фотографій з місця події. "Ліворадикали затрофеїли 50-кг хлопака-патріота. Але нічого, синяки, струс мозку, в порядку кажуть", — написав Карась в описі до фото.

У поліції намагаються визначити особистості всіх учасників конфлікту. За фактом цієї події вже порушено кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Винуватцям загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років, або ж позбавлення волі на строк до 4 років.

Раніше ми також повідомляли про те, як у Вінниці натовп по-звірячому побив юного скейтера через те, що комусь не сподобалася його зачіска.