RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Попалася п'яною не вперше: у мережі показали ще один скандальний епізод з київською суддею, відео

У середу, 21 липня, суддя Колегаєва Світлана в стані алкогольного сп'яніння влаштувала ДТП на Оболоні в Києві. У Мережі опублікували відео, де, за словами очевидця, вона з компаньйоном намагалася втекти з місця вже в інший аварії, і теж в нетверезому вигляді.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

На записі учасник ДТП повідомляє, що перед ним суддя, а також показує марку і номер автомобіля. Жінка, зовнішнє схожа на Колегаєву, перебувала в машині в компанії супутника, прикриваючи обличчя рукою.

За словами очевидця, суддя пошкодила двері іншого авто на вул. Московська, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, і намагалася втекти з місця події. Інцидент стався за кілька днів до вчорашньої п'яної ДТП.

Фото: Скрін з відео

Нагадаємо, в цю середу жінка за кермом Audi, яка дуже схожа на суддю Деснянського районного суду м.Києва Калегаеву Світлану Вікторівну, в стані алкогольного сп'яніння не впоралася з керуванням, злетіла з дороги і ледь не "зачепила" автомобілем людей.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що біля станції метро "Мінська" в Києві водний мотоцикл протаранив легковикводний мотоцикл протаранив легковик.