RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Розбещував 12-річну дівчинку: в Києві судитимуть доцента вузу

Доцент кафедри одного зі столичних університетів розбещував 12-річну дівчинку, яка є онукою його знайомої.

Про це повідомляє пресслужба прокуратори м Київ.

За інформацією правоохоронців, 54-річний зловмисник побачив дівчинку і познайомився з нею на Русанівському пляжі. Він отримав її номер телефону і почав переписку. Чоловік надсилав дівчинці порнографічні матеріали, а також просив відправити йому свої відверті фото.

Він просив не розголошувати їхнє спілкування, бо дорослі можуть забрати її телефон і заборонити сидіти в інтернеті. Дівчинка все ж розповіла про домагання матері. Жінка відразу написала заяву в поліцію.

Доцента заарештували. Судебно-медична експертиза підтвердила, що він осудний і вчиняв дії усвідомлено. Матеріали справи направлені до Дніпровського районного суду Києва. Якщо його провина буде доведена, доценту загрожує від 5 до 8 років за гратами. Протягом трьох років він також не зможе займатися своєю науковою діяльністю.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що професора Євгенію Більченко, яка назвала Україну "колонією США", звільнили з Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Звільнення ініціювали студенти.