RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Києві затримали чоловіка з цукерками з незвичайною "начинкою": фото

21-річного киянина викрили на організації збуту особливо небезпечних психотропних речовин і наркотичних засобів на території столиці.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Відзначається, що хлопцеві повідомили про підозру за фактом зберігання та збуту психотропних речовин і наркотичних засобів у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік продавав свій товар у Подільському та інших районах Києва. Щоб замаскувати свою діяльність, наркоторговець пакував наркотичні речовини в банки з автомобільної пастою, а психотропні гриби - в шоколадні цукерки.

Хлопця затримали з великою кількістю наркотичних засобів, які він збирався продати. У його орендованій квартирі пройшли обшуки, під час яких вилучили: близько 4 кг заборонених засобів і речовин, в тому числі амфетамін, солі, мефедрон, марки, екстазі. Також у нього знайшли психотропні гриби - в шоколадних цукерках і в чистому вигляді.

"Щодо вилучених речовин призначені експертизи. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", днями у Києві Нацполіція перехопила партію понад 368 кг героїну та затримала членів транснаціонального наркоугруповання.