RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Соцмережі повідомляють про дивний вибух в Києві, а поліція перевіряє

У Національній поліції Києва отримали повідомлення про вибух у Шевченківському районі столиці.

Про це з посиланням на прес-службу столичної поліції повідомляє Радіо Свобода.

"Надійшов виклик, спеціальний наряд виїхав на місце для з'ясування обставин", - розповіли в прес-службі але інших деталей поки не привели. Точна адреса або причини вибуху поки невідомі.

Водночас у соцмережах повідомляють, що вибух стався на території Київської міської психіатричної лікарні № 1 імені І. П. Павлова (Кирилівська, 103), куди прибули поліція, вибухо-технічна та газова служби.

За словами очевидців, на розташованій неподалік місця імовірного вибуху вулиці Пугачова "так гахнуло, що сигналізація спрацювала".

І зараз по парку, де є заїзд з боку підйому на Подільський узвіз, за стадіоном "Спартак", постійно мотає патруль поліції.

Як повідомляє в своєму Facebook журналіст Олена Сорока, потужний вибух було чутно в районі станцій метро "Сирець" і "Берестейська". А біля посольства США відчувалася сильна вібрація.

Користувачі соцмереж також запевняють, що вибух було чутно на Лук'янівці, в районі Золотих Воріт і навіть на Відрадному. А на сусідній Куренівці тремтіли балкони.

Нагадаємо, що в четвер, 29 липня, в Оболонському районі Києва в торговому центрі стався вибух почтомата. Обійшлося без постраждалих.