RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Вырубили одним ударом: в Киеве избили охранника супермаркета, видео

У Києві правоохоронці затримали молодика, який побив охоронця одного зі столичних супермаркетів в Голосіївському районі.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

Інформація про інцидент надійшла на спецлінію "102" від лікарів клініки, в яку госпіталізували потерпілого.

На місце події відразу ж відправилася слідчо-оперативна група.

За словами керівниці Голосіївського управління поліції Вікторії Давиденко-Лісогубенко, правоохоронці опитали свідків і оглянули записи з камер відеоспостереження.

З'ясувалося, що 58-річний охоронець зробив зауваження двом покупцям, які не хотіли розплачуватися за товар.

"Під час конфлікту один з хлопців підійшов до чоловіка і кулаком завдав удар в голову, від чого охоронець втратив рівновагу і впав. Далі з місця скоєння злочину відвідувачі втекли. Свідки інциденту викликали швидку допомогу. Постраждалого медики невідкладно госпіталізовано до лікарні.

Оперативники встановили особу зловмисника і затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився 22-річний місцевий житель ", - розповіла Вікторія Давиденко-Лісогубенко.

Зловмисника вже затримали і повідомили йому про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Днями ми також повідомляли про бійку в київському метро, яка трапилася внаслідок відсутності маски на обличчі одного з пасажирів.