RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

В аеропорту "Бориспіль" мучать курців: що говорять пасажири і керівництво

В аеропорту "Бориспіль" під Києвом не дозволяють курити, бо на території закриті всі кімнати для куріння. Люди "димлять" в туалетах.

Про це повідомляє "Сегодня".

Курці скаржаться, що після проходження паспортного контролю вже не можна вийти на вулицю, щоб покурити. З цієї причини пасажири бігають на "перекури" в туалет.

"Це виглядає дуже комічно, коли дорослі чоловіки і жінки закриваються в кабінках і курять свої електронні сигарети", - говорить киянка Ольга.

У пресслужбі аеропорту повідомили журналістам, що на даний момент заборона продовжує діяти, але ситуація може змінитися з початку серпня.

"Так, кімнати для куріння в аеропорту не працюють. Ми їх закрили згідно санітарно-карантинних рекомендацій. На даний момент кімнати для куріння закриті по всьому аеропорту. Але норми змінюються щомісяця. Можливо, з початку серпня будуть зміни, в тому числі і щодо роботи кімнат для куріння ", - повідомили в аеропорту.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в аеропорту "Бориспіль" спростили процедуру і прискорили проходження контролю на входах в термінал D. Це істотно зменшить черги.