RU  UA

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

У Києві автомобілі влаштували незаконний дрифт на площі: фото та відео

Вранці у вівторок, 10 серпня, в Києві на Софійській площі невідомі знімали рекламу. Під час зйомок автомобілі дрифтували пішохідною зоною на великій швидкості, не тільки завдавши збитків покриттю, а й наражаючи на небезпеку життя пішоходів.

Як повідомляється на сайті КМДА, ніяких огорож знімальна група не встановлювала і дозволів на зйомку на історичний площі у неї не було.

"Міська влада не давала ніяких дозволів на організацію і проведення цих зйомок. З балансоутримувачем території зйомка також не була узгоджена", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що місто звернулося в поліцію для розслідування інциденту і встановлення причетних до нього.

Як уточнила гендиректор заповідника "Софія Київська" Неля Куковальська, ніхто не давав дозволу на проведення такої зйомки і право на неї у організаторів не було, пише Telegram-канал PavlovskyNews.

"Це на рівні інтелекту тих, кому спало на думку таке зробити. Організатори не мали права проводити подібний захід", - прокоментувала вона НП.

Як повідомляв "Апостроф", днями в Голосіївському районі Києва п'ятеро нетверезих будівельників без водійського посвідчення "ганяли" по вулиці на автомобілі Lada.