RU  UA

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У Києві на "проклятому" місці сталася нова ДТП: відео

У ніч на середу, 11 серпня, в Києві сталася серйозна ДТП на Кільцевій дорозі. За день до цього трапилася ще одна аварія на тому ж місці. За словами киян, там проводяться ремонтні роботи, а вночі дорога погано освітлена.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

ДТП сталася поблизу ТЦ "Апрель". Судячи з відео, один з автомобілів отримав значні пошкодження при лобовому зіткнення. На місці працювали правоохоронці для встановлення обставин ДТП. Інформації про постраждалих немає.

У ніч на вівторок, 10 серпня, автомобіль Volkswagen на тому самому місці "протаранив" відбійник і злетів з дороги. Подробиці аварії не повідомляються. У понеділок, 9 серпня, недалеко від того ж "проклятого" місця сталося зіткнення п'яти автомобілів.

Кияни в соцмережах зійшлися на тому, що водії в "проклятому" місці часто перевищують допустиму швидкість. Крім того, там йдуть ремонтні роботи, а вночі дорога недостатньо висвітлена.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що неподалік від Кагарлика Обухівського району Київської області сталася страшна ДТП, жертвою якого став маленький дитина.