RU  UA

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

29 червня

28 червня

Всі новини

У Києві вбили зірку популярного реаліті-шоу

У Києві чоловік жорстоко вбив зірку шоу "Панянка-Селянка" через місяць після їхнього одруження.

Про це повідомив телеканал ICTV. Сюжет "Надзвичайних новин" можна подивитися за посиланням.

34-річна жертва раніше була учасницею популярного реаліті-шоу "Панянка-Селянка". Вона зв'язала себе узами шлюбу з чоловіком, який на 17 років старший, ніж вона. Відомо, що раніше у них вже були стосунки. Вони кілька разів розставалися, а потім знову сходилися.

В останній такий раз, місяць тому, 34-річна киянка вийшла за цього чоловіка заміж. Він переїхав до неї з Харкова. Незадовго до цього він пережив інсульт.

Сусіди зазначають, що регулярно чули, як вони сваряться в квартирі. При цьому і сама жінка часто скаржилася на насильство з боку свого чоловіка. Зокрема вона розповідала своїй подрузі, що він кидається в неї ножами під час подібних сімейних драм.

За день до трагедії дівчина, в напівоголеному вигляді, втекла з квартири і прийшла до сусідів з проханнями про допомогу.

Вночі вони посварилися знову. Цей конфлікт виявився останнім. Чоловік накинувся на свою дружину з ножем і завдав їй численні травми. У тому числі і різану рану в області горла.

Незабаром після цього підозрюваний сам здався поліції. Він вийшов на вулицю перед будинком і попросив першого зустрічного, щоб той викликав правоохоронців.

Свій вчинок він пояснив тим, що дружина нібито напала на нього зі шваброю, після чого він схопив ніж і накинувся на неї у відповідь.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк не менше десяти років.

Раніше ми також повідомляли тому, як під Києвом п'яний підліток зарізав вітчима: хлопцю загрожує серйозний термін.