RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Побиття журналіста в Києві: з'явилося відео з вибаченнями нападників

З'явилося відео з вибаченнями молодих людей, які напередодні жорстоко побили журналіста видання "Букви" Олександра Кужельного після акції протесту на Банковій.

Відповідні кадри опублікували "Букви".

За словами нападників, до них підійшли двоє невідомих молодиків, які сказали, що кореспондент нібито фотографує учасників акції "Зупинимо капітуляцію" і "зливає інформацію" людям, що загрожують націоналістам.

"Просто нам так донесли інформацію. Це були не наші. А я просто повівся на цю інформацію ... Була інформація, що він зливає активістів-націоналістів. Робить фото і потім зливає інформацію ...", - пояснив один з молодих людей.

Нападникам 18 і 19 років і вони почали бити Кужельного, за його словами, після того, як він показав їм журналістське посвідчення.

"Хочу вибачитися за цю ситуацію і свої дії ... Нам просто сказали неправдиву інформацію про те, що ти робив погані справи по відношенню до наших людей ... Тому я щиро перепрошую за це. Якщо зможеш пробачити, то пробачиш. Якщо не зможеш пробачити - то твоє право ", - сказав один з нападників.

Як повідомляв "Апостроф", хлопцям, які побили Кужельного, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.