RU  UA

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Розбишакував в Києві, попався у Львові: копи затримали зухвалого грабіжника, відео та фото

У Львові затримали чоловіка, який двічі скоїв напад на кредитні установи в Києві та намагався сховатися за кородоном. Йому загрожує до 12 років у в'язниці з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

У липні цього року в столиці невідомий пограбував кредитні підприємства у Голосіївському та Деснянському районах. В обидвох випадках чоловік погрожував співробітникам предметом, схожим на зброю. В перший раз він забрав із каси близько 30 тисяч гривень, а через два тижні скоїв напад на інший заклад, але нічого не встиг вкрасти.

Правоохоронці встновили маршрути пересування зловмисника, його особу та імовірні місця проживання, а також дізнались, що злодій планує втекти за кордон. Його затримали вже в автобусі у Львові. На місці його проживання виявили предмет, схожий на зброю.

"Фігурантом виявився раніше не судимий уродженець Полтавської області, 1989 року народження", - повідомляють у поліції, додаючи, що причини скоєння злочинів - борги.

Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною третьою статті 187 (Розбій) КК України. Запобіжний захід - тримання під вартою. Також готується повідомленняпро підозру за вчинення аналогічного злочину у Деснянському районі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що грузина Роберта Расояна, якого недавно розстріляли в Дніпровському районі Києва, двічі оголошували в розшук в Україні.