RU  UA

ДТП з автобусом "Кишинів - Москва" в Києві: ексклюзивні подробиці з місця подій

У Києві в ніч проти 25 серпня перекинувся пасажирський автобус із туристами. Розбитий транспорт та травмовані пасажири досі перебувають на вулиці Олени Теліги, де і сталася аварія.

Про це в ефірі Апостроф News розповіла кореспондентка Апостроф TV Марина Білоножка.

Аварія сталася близько другої години ночі. В автобусі перебувало близько 50 пасажирів. Коли автобус сполученням "Кишинів-Москва" проїжджав вулицею Олени Теліги, там уже була ДТП, на місці якої була і поліція, і ДСНС.

Водій намагався об'їхати цю аварію, проте асфальт був мокрим, тому він не впорався із кермуванням, через що автобус перекинувся.

Пасажири розповіли кореспондентці Апостроф TV, що їм надзвичайно пощастило, що на вулиці вже були поліція і рятувальники. Вони миттєво вибили скло та почали визволяти пасажирів.

Найбільше не пощастило людям, які перебували біля вікна. На них звалилися по 3-4 людини.

"Стояла вже поліція, тут всі стояли. В нас швидко зламали вікна і нас швидко витягли. Найперше діставали дітей, а потім вже ми вже виходили. Мене забрала швидка, ми поїхали, мені зашили тут. Потім поліція привезла мене назад", - зазначила пасажирка Тетяна, якій знадобилася госпіталізація.

За словами пасажирів, із 50 людей серйозні травми отримали п'ятеро. Їм уже надали медичну допомогу, а поліція повернула їх на місце ДТП. Люди всю ніч перебували в одній із кав'ярень біля АЗС.

Транспортна компанія пообіцяла надати новий автобус, який доправить пасажирів до Москви. Він вирушає з Вінниці. Утім коли автобус забере людей, пасажири не знають.