RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Побили за затримку на ескалаторі: в київському ТЦ розігралася жорстока драма, фото

В Києві неадекватна жінка побила молоду дівчинку зонтиком у торговому центрі посеред білого дня. Довелося викликати "швидку".

Про це Кристина Руденко повідомляє на своїй сторінці в Instagram.

За словами постраждалої, вона гуляла по торговому центру OceanPlaza і зупинилася перед заходом на ескалатор. Жінка, разом з чоловіком, йшли позаду неї. Вони штовхнули її та сказали: "ти стоїш чи йдеш". Дівчина не відреагувала, але обернулася подивитись на жінку, на що почула "Що ти дивишся на мене? Що, сказати мені щось хочеш?". Дівчина відповіла, що дивиться, куди хоче.

Фото: Кривдниця дівчини

"На цей вислів вона підбігла і знову штовхнула мене вже в двері, які обертаються при виході. Дверцята аж перестали обертатися на хвилину. На цю її поведінку я обернулась і сказала, що вона неадекватна, вона відповіла, що я не знаю з ким зв‘язалась і що зараз я буду від неї бігти.

Вона знову підбігла і штовхнула мене, коли я повернулась до неї, вона почала замахуватись мене бити, я захищалась зонтиком, але це було марно", - розповідає дівчина.

Жінка зламала зонтик і вдарила потерпілу залізною палкою від нього, що і стало причиною поранення.

"Я викликала поліцію, швидку, мені допомагали люди, коли я вся стікала кровью. Я вважаю, що ця людина повинна понести відповідальність за свій вчинок, і я це точно просто так не залишу", - додає постраждала.

Фото: Кристина Руденко

У коментарях під розповіддю дівчини були опубліковані фото зонтика, яким її побили.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у центрі Києва п'яний чоловік влаштував дебош і побив охоронця.